Maison Gelas Armagnac (Frankrig)

Juuls Engros A/S forhandler en bred række af exceptionelle Armagnacer fra Maison Gelas.

Maison er grundlagt i 1865 og har i mere end fire generationer destilleret lagret Armagnac under familiens eget navn. Firmaet er beliggende i Bas Armagnac, som er det mindste af Armagnacs tre distrikter. Herudover har jordbunden i området en helt særlig karakter, som giver de bedste dyrkningsbetingelser ude i vinmarkerne.

Maison Gelas tilbyder en bred vifte af Armagnacer. Familien dyrker selv druerne, samt destillerierne, lagrer og aftapper sine Armagnacer og har derfor kontrol og indflydelse på produktets kvalitet fra start til slut.

Af familiens mange særlige specialiteter kan fx. nævnes en række exceptionelle "Monocepage" eller enkeltdrue Armagnacer. Altså en række "rene" og ublandede Armagnacer, hvor forskelligheden i duft og smagsindtryk virkeligt er fremtrædende. Selvfølgelig tappet ved fadstyrke og uden filtrering.

Herudover tilbyder Maison Gelas, overlegent i forhold til alle andre Armagnac producenter mere end 90 forskellige årgangs Armagnacer helt tilbage til 1887.

Philippe Gelas har siden 2001 ledet og udviklet familiens store udbud af kvalitets Armagnac. Philippe Gelas er forfatter til en flot bog omhandlende Armagnac og en merevidende personlighed omkring områdets historie og fremstillingen af Armagnac findes næppe.

Se vores store udvalg af Maison Gelas Armagnac og Gin HER!

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: