Bodegas Barbadillo (Spanien)

BB Brandy fra Bodegas Barbadillo (dét var mange B’er!) er en brandy lavet på palomino fino og Pedro Ximenez-druer. Den er lagret minimum 18 måneder på fade af amerikansk eg, som først har været brugt til oloroso-sherry og gennem mange år suget til sig af vinens koncentrerede noter af nødder, tørret frugt og varme krydderier.

Barbadillo er grundlagt i 1821 og er i dag en af verdens mest respekterede sherryproducenter, med et væld af forskellige vine, likører og brandies i alle aldre. Især er Barbadillo kendt for deres sprøde og salte manzanillas, og de er faktisk den største producent af denne type vin overhovedet. Den første manzanilla sendte de på markedet i 1827, og det var ikke bare den første gang navnet manzanilla blev brugt, men også første gang vinen blev solgt på flasker frem for små fade. Dette gamle brand, ”Pastora”, er for nyligt blevet genoplivet med en Manzanilla Pasada En Rama tappet i en flaske med den originale etikette.

I dag styrer 7. generation foretagendet, og de råder over mere end 500 hektarer vinmarker i Jerez Superior samt hele 17 ”lagringsfaciliteter” – man kunne kalde dem kældre, men de er jo ikke under jorden.

Se vores udvalg af Brandy BB HER!

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: