Pierre Ferrand Cognac

Cognachuset Pierre Ferrand hører til blandr de allermest velrenommerede cognachuse.

Pierre Ferrand er en af de få producenter, der selv varetager hele cognacproduktionen fra dyrkning af druer på egne vinmarker, over traditionel destillering, til lagring og aftapning af slutproduktet. Den utrolig høje kvalitet har karakter af kunsthåndværk og flottere "eau de Vie" findes næppe.

Pierre Ferrand har til huse på Chateau Bonbonnet midt i Grande Champagne klassifikationen, somer det bedste sted for dyrkning af druer til fremstilling af cognac i regionen. Omkring slottet ligger de grønne vinmarker, som udelukkende er beplantet med Ugni Blanc-druer, i det smukke kalkhvide landskab.

Ugni blanc-druen er kendt for sit høje syreindhold og det er netop denne karakter, der skal til for at fremstille de allerbedste Grande Champagne-Cognacer.

Efter druerne er høstet i oktober måned og der er fremstillet en traditionel vin heraf, påbegyndes den destillationsproces, der sidenhen skal ende med at frembringe de fornemmeste cognacer. Cognacen destilleres på et lille nærtliggende destilleri i små mængder på traditionelle gamle kommer Alambiques. Herefter lagres cognacen på egetræsfade af limousin eg i kølige og mørke, fugtige kældre med jordstampede gulve. Hvert enkelt fad overvåges nøje og smagen vurderes løbende. Således holdes den højest mulige kvalitet og unikke individuelle karakter.

Se vores store udvalg af Pierre Ferrand Cognacer HER!

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: