Copenhagen Distillery (Danmark)

Copenhagen Distillery ligger fint på Amager mellem kløvermarken, Christianshavns Volde og yderhavnen med prøvestenen i ryggen. Destilleriet er placeret i en gammel industribygning, hvor Masterdistiller Henrik Brinks rumsterer og tryller i gryderne.

Det urbane og skandinaviske design harmonerer smukt med den enkle og dybe smag i produkterne. Intet overflødigt, uvedkommende og anmassende er at finde i ginnen, akvavitten og likørerne, som alle er baseret på denne enkle, men subtile filosofi. Produktionen er small batch i størrelsesordenen 200 flasker, som hver især bliver nummereret og underskrever i hånden af Henrik Brinks.

Copenhagen Distillery er Københavns eksperimenterende mikro-destilleri etableret i 2015. En kreativ spiritus producent, hvorfra en række nyskabende produkter allerede har set dagens lys. En 100 % honningbaseret single botanical honningbaseret gin, en Orange Gin, en rig og karakterfuld julesnaps, verdens første Langpebersnaps, en dild og en kommen Aquavit samt en helt unik kaffelikør. Destilleriets særkende er at udvikle produkter, som er nye, kompromisløse og udfordrende. En spiritus fra Copenhagen Distillery skal altid byde på en overflod af velsmag, nydelse og overraskende elementer i perfekt forening – ellers kommer spiritus’en ikke på flaske.

Se vores store udvalg af Copenhagen Distillerys produkter HER!

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: