The Shed Distillery (Irland)

The Shed Distillery ligger i den lille irske landsby Drumshanbo. Her begyndte den entreprenante PJ Rigney i 2014 at destillere gin, vodka og en råspiritus, der med tiden skal blive til whisky. Destillationen foregår på små kobber-pot stills, med stor omhu og lokale ingredienser.

Mens whiskeyen ligger og slumrer i fadene, har særligt to produkter vundet stor hæder. Ginnen Drumshanbo Gunpowder Irish Gin er inspireret af orientalske botanicals, og indeholder blandt andet teen, som den har taget navn efter: kinesisk Gunpowder - en delikat grøn te, som rulles og tørres så den ligner krudt. Og så er der vodkaen, Sausage Tree, som udover irske nælder destilleres med frugten fra Kigelia Africana – et træ hvis frugter ligner, ja, pølser…

Drumshanbo Gunpowder er en gin fra Leitrim-county i Irland. I ginnen finder man lokale botanicals som mjødurt samt et væld af eksotiske krydderier og urter, blandt andet korianderfrø, stjerneanis, kaffir limeblade og kinesisk grapefrugt. Stjernen er naturligvis grøn te af typen gunpowder, som ginnen også tager navn efter. Nogle af ingredienserne infuseres i spiritussen, mens andre blot ligger i en ”kurv” i destillationsapparatet, som dampen kan passere igennem. En fænomenal flot gin!

Se vores udvalg af Gin og Vodka fra The Shed Distillery HER!

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: