Rhum Agricole

Rhum Agricole er altid destilleret på frisk rørsukker juice i modsætning til alt andet rom, Rhum Industriel, som altid er fremstillet på melasse (biprodukt af rørsukkerproduktion). Det er ikke tilladt at tilsætte nogen som helst form for farve eller smagsforstærker til Rhum Agricole. Rommen minder stilmæssigt lidt om Armagnac og Cognac og er normalt knap så søde og lysere end anden rom.

Rhum Agricole Vieux (mørk lagret rom) lagrer altid minimum 3 år på ex bourbonfade eller ex Cognacfade. Nye franske egefade anvendes også i lige grad. Fordampningen på de franske øer Guadeloupe og Martinique "englenes andel" er høj og udgør omkring 10%. Modningsprocessen er hele 3 gange hurtigere end i Europa på grund af den høje luftfugtighed og middeltemperatur på 35*C

Den franske rom fra øerne Martinique og Guadeloupe, i det caribiske øhav, er af mange regnet for verdens bedste rom.

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: