Watson Demerara (Guyana)

Watson’s Trawler Rum er en rom i navy-stilen, sammensat af komponenter fra Diamond Distillery i Guyana og et ”ukendt” destilleri på Barbados. Stilmæssigt er den fyldig og relativt kraftig, med noter af sirup og melasse, solbærmarmelade, kokos og egetræ – en alsidig profil som udmærker sig både ”rent” og i cocktails.

Ian MacLeod Distillers er et skotsk spiritusfirma, startet i 1933 og i dag et af de største familieejede firmaer i spiritusindustrien. Udover at eje destillerierne Glengoyne og Tamdhu samt Edinburgh Gin, har Ian MacLeod også længe fungeret som en af de mest respekterede uafhængige aftappere, med serier som Chieftain’s, Dun Bheagan, As We Get It og Smokehead. Igennem 80 år har Ian MacLeod vægtet kvalitet over kvantitet, og udset sig de absolut bedste producenter at arbejde med, hvilket har resulteret i den misundelsesværdige portfolio af whisky, gin og rom-mærker, de har i dag.

I efteråret 2017 klappede whisky-nørder verden over i hænderne, da Ian MacLeod annoncerede, at de havde planer om at genåbne det hedengangne (og meget savnede) Lowland-destilleri, Rosebank.

Se vores udvalg af rommer fra Watson Demerara HER

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: