Compass Box

Compass box er en lille progressiv uafhængig whiskyaftapper, som er drevet af kærlighed og lysten til at frembringe og vise de bedste sider af skotsk whisky.

Compass Box har en intuitiv tilgang til whiskyfremstilling, eller nærmere whiskyforædling af traditionelle whiskytønder og videreudvikling af gamle konventioner for hvordan whisky skal aftappes. Altid med for øje at, tilføre et ekstra lag af lækre og delikate duft- og smagsindtryk.

Compass Box arbejder udelukkende med de bedste legrede malt- og kornspiritus fra Skotlands bedste og mest anerkendte destillerier. Forskellige typer egefade af højeste kvalitet er byggestenene i firmaets mange unikke aftapninger - altid med det for øje at frembringe whiskyer med stor rigdom, balance og renhed i duften som i smagen.

Tilgangen er minutiøs og har karakter af, at værehåndværk med sans for detaljen frem for industri. Dette anerkendes i og positiv omtale som Compass box whiskyerne har opnået gennem sine kun 10 års historie som lille innovativ uafhængig whiskyaftapper.

Se udvalget af Compass Box HER!

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: