Chateau Croque Michotte (Bordeaux - St. Emilion)

Château Croque-Michotte har tilhørt den samme familie i over 100 år og det er stadig familien der dyrker markerne og lagrer vinene i kældrene under slottet.

Markerne, som ligger kun et stenkast væk fra nogle af Pomerol og St-Emilions mest berømte lodder (med et rigtig godt kast kan du måske ramme Château Cheval Blanc), er tilplantet med 74% Merlot, 25% Cabernet Franc og 1% Cabernet Sauvignon. Vinrankerne har en gennemsnitsalder på 55 år. I snart 13 år har man dyrket efter økologiske principper (og vinene er certificeret øko af Ecocert) – ikke kun for miljøets skyld, men fordi man mener, at det simpelthen giver en mere velsmagende vin med et større lagringspotentiale.

Vinene ligger typisk cirka 20 måneder på fad – afhængigt af hvad den pågældende årgang har bedst af.

Château Croque Michotte er en vin fra St-Émilion, cirka en kilometer fra grænsen til Pomerol, i Bordeaux. Vinen er dyrket efter økologiske principper, og er tætpakket med noter af mørke bær, skovbund og tobak – præcis som stor St-Émilion skal smage! Vinen har i gode år et pænt lagringspotentiale og bør dekanteres hvis den drikkes meget ung.

Se vores udvalg af Økologiske Rødvine i forskellige størrelser fra Chateau Croque Michotte HER!

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: