Caves Maria Rigol Ordi (Spanien - Cava)

I starten af 1980’erne besluttede Maria Rigol Ordi at begynde at lave cava, fordi hun savnede familiens vine, som havde ledsaget hende hele hendes liv. Hendes bedstefar havde lavet mousserende vin (som dengang blev kaldt champagne) helt tilbage i 1897, men var siden stoppet. Nu ville Maria vende tilbage til familiens rødder. Sammen med sin søn begyndte hun at lave vine i familiens kælder og i 1987 blev huset grundlagt.

Rigol Ordi bruger kun saften fra det første pres, primært fra de traditionelle cava-druer, Macabeu, Xarel·lo og Parellada, håndhøstede i 18-kilos-kurve og med et maksimalt udbytte på 55%. Det eksperimentelle projekt ”Microtiratges” består af bittesmå produktioner, hvor man udforsker nye produktionsmetoder og druesorter.

Se det udvalget af Cava fra Caves Maria Rigol Ordi HER!

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: