Gordon & Macphail

Gordon & Macphail ligger i den absolutte top i hierarkiet af uafhængige aftappere. Kvaliteten, sortimentet og mangfoldighed er "Creme de la Creme" Ja faktisk opfatter familien Urquhart - som ejer Gordon & Macphail - sig selv som varetager og formidlere af den skotske whiskyarv. En opgave, der kræver mog og temmelig brede skuldre at løfte.

Firmaet har givetvis verdens største udvalg af Single Malt Whisky. Alsidigheden og dybden af Gordon & Macphails varelagre er enorm og leder mande rigtige stedet risikerer man måske, at støde på fade med gamle lækkerier.

Gordon & Macphail var den første uafhængige aftapper der forstod, at fadets kvalitet er den faktor der er mest afgørende for kvaliteten af den færdige whisky. Populært sagt betyder dette, at maltwhisky fra Gordon & Macphail bor i "et godt hjem" og derfor sikres de bedste "opvæskt betingelser". Ligeledes udnytted over hundrede års erfaring til, at vælge den rigtige fadtype, som lader de enkelte destilleriers individuelle karakter komme til udtryk.

Whiskyen lagres i egne varehuse i Elgin eller lokalt på destillerierne. 

Gordon & Macphails sortiment er:

- Connoisseurs Choise

- Distillery Labels

- Rare Old

- Macallan Speymalt

- Macphails Collection

- Rare Vintage

- Secret Stills

se vores kæmpe udvalg af whiskys fra Gordon & Macphail HER

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: