Mosgaard Whisky

Ved Langelandssundet på det sydøstlige Fyn ligger gården Fredelighed, som siden 2015 har fået nyt liv som mikrodestilleri.

Gitte og Jes Mosgaard udlever en drøm om at skabe et økologisk destilleri, hvor man kan forene de bedste skotske produktionsmetoder med danske traditioner for smag og design, og samle dette i en nyfortolkning af klassiske produkter.

De får hjælpe fra den rene luft og det mineralske vand og producerer Gin og Whisky efter egne opskrifter, der repræsenterer deres smag for kvalitet og renhed.

Gin er en passion, der giver mulighed for at udtrykke sig på utallige måder. Under destilleringen forenes krydderier og frugter til et samlet og fuldendt smagsbillede. Hos Mosgaard destillerer de på håndbyggede portugesiske gin kedel, der forener det bedste fra to verdener. Dampinfusion, der sikrer lette noter af Citrus og traditionel pot still, der giver fylde og den runde smag.

Ginnen er baseret på den fineste økologiske hvede man kan sætte sit personlige præg på, med fynske æbler, rosmarin, rabarber, tonic, mynte eller hvad man har i haven.

Se vores flotte udvalg af Ginner fra Mosgaard Whisky HER!

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: