Er priser på Juulsengros.dk inkl. eller Eks. moms?

Alle priser på Juulsengros.dk er EKS. moms.

Hvem kan blive bruger på Juulengros.dk?

Juuls Engros henvender sig udelukkende til B2B og for at placere en ordre skal man være oprettet som kunde hos Juuls Engros.

Hvordan bliver man bruger på Juulsengros.dk?

Oprettelse af bruger på sitet er ikke muligt for en ”ny” bruger, da den skal tildeles fra Juuls Engros. Ved ønske om oprettelse af bruger skal Juuls Engros derfor kontaktes.

Oprettes man som bruger vil en brugerrettighed blive tilsendt, med rette oplysninger som login, kontaktperson hos Juuls Engros m.m.

Hvordan virker Juulsengros.dk?

Et køb foregår ved at man vælger de varer man kunne tænke sig at købe og så går man til kurven, tjekker ud og derefter får tilsendt en faktura.

Hvordan sikrer jeg mig at mine Rabataftaler/Bonusaftaler m.m. overholdes?

Når du som kunder afgiver en ordre på vores site, så modtages den i Juuls Engross system, hvor vi sørger for at pålægge ordren med alle de gældende aftaler. Derved dobbeltjekkes alle varerne og vi sørger for at varerne ankommer sikkert til kunden.

 

Hvem er min kontaktperson hos Juuls Engros?

Under profilnavnet i toppen af sitet finder man alle sine informationer. Skulle der være fejl eller rettelser til disse, så kontakt enten din kontaktperson eller Marketing@juulsengros.dk og vi sørger for at få rettet informationerne.

 

 

}

<

MINE AFTALER

Rabatter, Bonusser eller Aftaler: